Intertaping generează 45 % din cifra de afaceri la nivel internațional, cu ajutorul Google Ads

Aflați cum a ajutat Google magazinul online de bandaje neuromusculare din Spania să se extindă pe piețele internaționale

Obiective

  • Promovarea produselor către noi segmente de public globale
  • Extinderea afacerii la nivel global
  • Crearea unei rețele internaționale de distribuție
  • Creșterea veniturilor

Abordare

  • A folosit Google Ads pentru a se adresa clienților potențiali și a promova produse pe teritoriul Europei

Rezultate

  • Generează 45 % din cifra de afaceri în străinătate
  • Venituri de 70.000 de euro generate în doi ani

Compania spaniolă Intertaping vinde bandaje neuromusculare online. Pentru a-și extinde afacerea pe piețe noi din afara Spaniei, Intertaping a apelat la Google Ads, iar acum 45 % din cifra sa de afaceri provine din străinătate.

Intertaping, înființată în Valencia, Spania în 2011, este o mică firmă care vizează o piață mai mare, internațională.

Fiind o companie online care vinde bandaje neuromusculare, un produs popular pentru tratamentul accidentărilor sportive, avea oportunitatea de a se extinde în afara țării de origine. La un an de la lansare, având o performanță bună a vânzărilor în Spania, Intertaping a colaborat cu Google pentru a-și extinde acoperirea internațională.

Google a recomandat Google Ads în sprijinul planului de expansiune al companiei, serviciu care oferă publicitate în rețeaua de căutare, în rețeaua de display și publicitate video, ajutând astfel compania să identifice și să vizeze în mod profitabil segmentele de public relevante de pe noile piețe de creștere. Rezultatele au fost rapide și ușor de cuantificat. În primii doi ani în care a folosit Google Ads, Intertaping a generat 70.000 de euro și a înregistrat o creștere semnificativă în țări precum Italia, Franța și Regatul Unit, obținând 45 % din cifra de afaceri în străinătate.

Pe baza acestui succes, Intertaping a creat o rețea internațională de distribuție, care primește comenzi din peste 50 de țări și de la peste 25.000 de clienți din toată Europa.

Compania nu numai că și-a crescut exponențial baza de clienți, ci a depășit și performanțele unor companii gigant, cum ar fi Amazon, în țările în care operează. Acum Intertaping și-a propus să devină cel mai bun magazin online de bandaje neuromusculare din Europa.

Google Ads s-a dovedit soluția ideală pentru această companie mică, dar solicitată: este ușor de folosit, rentabil, cuantificabil și oferă sfaturi și asistență excelente.

„Asistența tehnică este grozavă. Nu eram deloc familiarizat cu Google Ads și echipa m-a ajutat să profit la maximum de el”, explică Javier Martín, CEO Intertaping. „Google”, spune el, „este temelia companiei”.

„Asistența tehnică este grozavă. Nu eram deloc familiarizat cu Google Ads și echipa m-a ajutat să profit la maximum de el.” Javier Martín, CEO, Intertaping