Despre Market Finder

Dezvoltați-vă activitățile la nivel mondial

3,7 miliarde de oameni din întreaga lume folosesc internetul.1 Eric Schmidt, consultant tehnic și fost președinte executiv Google, a estimat că numărul lor va crește la opt miliarde până în 2020.2 Prin urmare, compania dvs. are nenumărate oportunități să se adreseze clienților potențiali din străinătate și să interacționeze cu aceștia.

Consumatorii fără frontiere ai lumii de azi

Pe clienți nu îi interesează unde se află sediul unei companii atât timp cât sunt mulțumiți de produsul sau serviciul primit. De exemplu, 96 % dintre oameni nu știau că Booking.com provine din Țările de Jos și, dintre aceștia, 90 % au spus că acest lucru nu influențează probabilitatea de a cumpăra din nou de la această companie.3

Așadar, pentru companiile online, expansiunea globală este un proces natural. Intrarea pe piețe noi și extinderea exponențială sunt mai rapide și mai ușoare ca oricând. Nu mai durează ani de zile pentru ca o companie să se dezvolte la nivel mondial.

Cu ajutorul instrumentelor potrivite și al unei strategiei de marketing internaționale adecvate, indiferent dacă aveți un sediu, o companie la început de drum sau o prezență online consolidată, expansiunea globală nu a fost niciodată atât de accesibilă.

Market Finder simplifică mai mult acest proces prin căutarea practică, accesibilă și fezabilă a unor piețe noi.

Analizați piețele vizate

În primul rând, trebuie să acordați prioritate țărilor în care produsele sau serviciile dvs. vor fi mai atractive. Soluția interactivă oferită de Market Finder vă ajută să creați o listă scurtă cu noi piețe vizate promițătoare pentru marca dvs., să calculați cererea pentru produsele sau serviciile oferite pe baza căutărilor locale lunare, a tendințelor de piață populare, a bugetului disponibil pe cap de locuitor, a utilizatorilor de internet și a sumei licitate recomandate.

Planificați-vă operațiunile

După obținerea listei scurte dorite, Market Finder vă poate ajuta să vă planificați operațiunile pe baza piețelor de interes, inclusiv localizare, plăți, asistență pentru clienți, precum și aspecte fiscale, juridice, logistică și recrutare.

Promovați-vă compania

Market Finder vă ajută să dezvoltați strategia de marketing internațională. Acesta subliniază importanța soluțiilor de publicitate, a analizelor și a cuantificării și le oferă îndrumări dezvoltatorilor.

Datorită internetului, barierele care stăteau în calea comerțului internațional au dispărut, ceea ce înseamnă că riscurile și costurile asociate atragerii de clienți potențiali sunt mai scăzute ca oricând. Iar cu Market Finder, este chiar mai simplu. Prin urmare, în cazul în care vă întrebați dacă extinderea digitală globală este potrivită pentru dvs. și relevantă pentru domeniul în care activați, Market Finder vă poate da răspunsul.