Chocolissimo își extinde acoperirea globală cu Google Ads

Aflați cum Google Ads a ajutat comerciantul online de produse din ciocolată din Polonia să-și extindă baza de clienți internaționali

Obiective

  • Interacțiunea cu clienți noi fără a folosi rețelele afiliate
  • Extinderea acoperirii globale
  • Depășirea permanentă a așteptărilor clienților

Abordare

  • Folosirea Google Ads
  • Campaniile Google Ads personalizate pentru a atrage anumiți clienți
  • Clienții vizați în funcție de criterii geografice

Rezultate

  • Extinderea companiei în Germania, Republica Cehă, România și Lituania
  • Câștigarea unor clienți internaționali, inclusiv din Emiratele Arabe Unite

Chocolissimo, comerciantul online de produse din ciocolată premium, și-a extins acoperirea globală de când folosește Google Ads ca element de bază al strategiei sale de afaceri. Compania din Polonia a atras clienți fideli din Lituania până în Emiratele Arabe Unite.

Încă de la înființarea Chocolissimo în 2004, filozofia companiei a fost să acorde întotdeauna o atenție deosebită clienților săi și să-și adapteze permanent ofertele pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor lor.

Compania a ales Google Ads ca element esențial al strategiei sale de afaceri, pentru a viza clienți și a-și consolida prezența online. „Instrumentul cel mai util pentru atragerea clienților este Google Ads, cu ajutorul căruia putem viza clienții în funcție de criterii geografice”, explică Adam Jankowiak, manager de comerț electronic al Chocolissimo.

De când a adoptat Google Ads, Chocolissimo și-a extins acoperirea globală, câștigând clienți chiar și în zone îndepărtate, precum Emiratele Arabe Unite. „Fără îndoială, ne-am dezvoltat datorită serviciului Google Ads”, spune Adam, menționând că un alt avantaj oferit de Google Ads este faptul că „nu este nevoie să îți creezi relații profesionale prin portaluri sau rețele afiliate.”

Chocolissimo s-a extins în Lituania, Republica Cehă, Germania și România. Adam spune că Google Ads a avut un rol important în atingerea obiectivelor de extindere ale companiei și în depășirea așteptărilor clienților.

„Fără îndoială, ne-am dezvoltat datorită serviciului Google Ads.” Adam Jankowiak, manager de comerț electronic, Chocolissimo