Profitați la maximum de piețele de export cu ajutorul plăților transfrontaliere eficiente

Cercetătorii estimează că vânzările online transfrontaliere globale se vor dubla în următorii cinci ani1, iar vânzările online transfrontaliere din Europa vor crește anual cu 27 %. În Argentina, 40 % din cumpărătorii digitali au făcut o tranzacție transfrontalieră în 2015 și 60 % dintre cumpărătorii digitali din Mexic și Canada au făcut mai multe tranzacții transfrontaliere în acel an. În prezent există peste 130 de milioane de cumpărători transfrontalieri numai în Statele Unite. Acest lucru vă oferă o oportunitate excelentă de a vă extinde pe majoritatea piețelor de export existente și potențiale. Implementarea unei strategii solide și sigure pentru plățile transfrontaliere vă va fi utilă în acest sens.

Acceptarea mai multor forme de plată

Extinderea afacerii pe piețe noi este mai rapidă și mai simplă ca oricând. Clienții vă pot găsi foarte ușor, indiferent în ce parte a lumii se află. Dar aceștia folosesc aceleași metode de plată ca dvs.? Băncile folosite de ei lucrează cu banca dvs.? Orice erori sau complicații ale procesului de plată pot întrerupe tranzacțiile financiare transfrontaliere.

Oferiți tranzacții financiare flexibile pe piața de export. Nu vă limitați. Market Finder vă poate arăta cum să vă adaptați operațiunile pentru a folosi metoda de plată preferată de clienți. Puneți la dispoziție metode de plată cunoscute și veți culege roadele adaptării la piețele locale.

Protejați-vă. Analizați taxele și riscurile de fraudă asociate țării în care vă vindeți produsele. Ca să asigurați succesul tuturor plăților transfrontaliere, implementați o strategie pentru plăți securizate în fiecare etapă a planului dvs. de extindere.

Localizarea

Studiile realizate în 20162 arată că unul din zece comercianți online din Regatul Unit sunt complet nemulțumiți de metodele de plată internaționale, iar 69 % consideră că localizarea este un aspect foarte important al succesului oricărui comerciant.

Acordați atenție diferențelor culturale regionale ca să atrageți clienți fideli. Dacă acceptați cele mai populare metode de plată pentru fiecare piață nouă, veți câștiga încredere și vânzările vor crește.

Un procentaj semnificativ de 25 % din totalul comenzilor online sunt abandonate la finalizarea achiziției. Printre cauze se numără designul derutant, anunțurile care distrag atenția sau metodele de plată nefamiliare. Pe piețele externe, procentajul este de două ori mai mare.

Ca să evitați astfel de situații, aveți în vedere următoarele aspecte:

  • creați site-ul în limba pieței de export;
  • includeți metode de plată locale;
  • creați un aspect familiar al paginii de finalizare a achiziției;
  • analizați site-urile concurenței ca să vedeți ce formate se folosesc;
  • păstrați aspectul simplu al paginii de finalizare a achiziției.

Atenția la detalii

Informați-vă cu privire la metodele de plată disponibile la nivel global. Market Finder oferă o descriere detaliată a celor mai populare metode folosite. Opțiunile de plată pot varia de la portofele electronice la transferuri bancare online, carduri de credit sau plăți mobile.

Furnizorul de plăți este o terță parte care va face transferul de fonduri între dvs. și client. Aceasta este o metodă sigură și fiabilă de gestionare a tranzacțiilor financiare, deoarece furnizorul terță parte este familiarizat cu reglementările locale. Acest lucru este util dacă, de exemplu, aveți sediul în Paris și cumpărătorul este din Tokyo.

Internetul deschide noi oportunități comerciale pentru întreprinderile mici și mijlocii pe plan global. Însă extinderea afacerii pe piețe de export noi poate fi în egală măsură complexă și interesantă. Cu Market Finder vă asigurați că tranzacțiile dvs. financiare transfrontaliere nu reprezintă un aspect complex. Serviciul vă arată cum să implementați o strategie de plăți securizate chiar în momentul intrării pe o nouă piață de export.

Surse