A Chocolissimo bővíti globális elérését a Google Ads segítségével

Tudja meg, hogy a Google Ads hogyan segített a lengyel csokoládé-kiskereskedőnek növelni nemzetközi ügyfélkörét

Célok

  • Érjen el új ügyfeleket partnerhálózatok használata nélkül
  • Bővítse a globális elérését
  • Továbbra is haladja meg az ügyfelek elvárásait

Megközelítés

  • A Google Ads rendszert használta
  • Google Ads-kampányokat szabott testre konkrét ügyfelek bevonzására
  • Földrajzilag célzott meg ügyfeleket

Eredmények

  • A vállalat Németországra, Csehországra, Romániára és Litvániára is ktierjesztette tevékenységeit
  • Globális ügyfeleket szerzett, például az Egyesült Arab Emírségekből is

A luxuscsokoládék online kiskereskedője, a Chocolissimo kibővítette globális elérését, mióta üzleti stratégiájának alapvető elemeként kezdte alkalmazni a Google Ads rendszert. A lengyel székhelyű társaság lojális ügyfeleket szerzett különböző országokból, Litvániától egészen az Egyesült Arab Emírségekig.

2004-es alapítása óta a Chocolissimo filozófiája mindig is az volt, hogy különös gondot fordítson ügyfeleire; és folyamatosan úgy módosítsa kínálatát, hogy megfeleljen a magas elvárásoknak.

A Google Ads a társaság üzleti stratégiájának alapvető része, amelynek célja az ügyfelek megcélzása és a vállalat globális online jelenlétének fokozása. „A Google Ads az az eszköz, amely a legjobban segít ügyfeleink elérésében, lehetővé téve az ügyfelek földrajzi megcélzását” – fejtette ki Adam Jankowiak, a Chocolissimo e-kereskedelmi vezetője.

A Chocolissimo sikeresen bővítette globális elérését, és a Google Ads használata óta már olyan távoli országokból is szerzett ügyfeleket, mint az Egyesült Arab Emírségek. „Kétségtelen, hogy a Google Ads segítségével nőttünk” – mondta Adam, megemlítve a Google Ads egy további előnyét: „az embernek nem kell portálokon vagy partneri hálózatokon keresztül üzleti kapcsolatokat keresnie”.

A Chocolissimo már Litvániára, Csehországra, Németországra és Romániára is kiterjesztette tevékenységeit. Adam szerint a Google Ads fontos szerepet játszott azzal, hogy segítette a vállalatot terjeszkedési céljainak elérésében és az ügyfelek elvárásainak túlteljesítésében.

„Kétségtelen, hogy a Google Ads segítségével nőttünk” Adam Jankowiak, a Chocolissimo e-kereskedelmi vezetője