Με το Google Ads, το 45% του κύκλου εργασιών της Intertaping προέρχεται από την παγκόσμια αγορά

Μάθετε πώς η Google βοήθησε ένα διαδικτυακό κατάστημα υλικών νευρομυϊκής περίδεσης από την Ισπανία να επεκταθεί παγκοσμίως

Στόχοι

  • Προώθηση προϊόντων σε ένα νέο, παγκόσμιο κοινό
  • Παγκόσμια επέκταση της επιχείρησης
  • Δημιουργία διεθνούς δικτύου διανομής
  • Αύξηση εσόδων

Προσέγγιση

  • Χρήση του Google Ads για την προσέγγιση δυνητικών πελατών και την προώθηση προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη

Αποτελέσματα

  • Το 45% του κύκλου εργασιών προέρχεται από το εξωτερικό
  • Δημιουργία εσόδων 70.000 € σε διάστημα δύο ετών

Η ισπανική εταιρεία Intertaping δραστηριοποιείται στη διαδικτυακή πώληση υλικών νευρομυϊκής περίδεσης. Για την επέκταση της επιχείρησης σε νέες αγορές εκτός της Ισπανίας, η Intertaping κατέφυγε στο Google Ads, με αποτέλεσμα το 45% του τρέχοντος κύκλου εργασιών της να προέρχεται πλέον από το εξωτερικό.

Η Intertaping είναι μια μικρή εταιρεία που ιδρύθηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας το 2011 με το βλέμμα στραμμένο στην ευρύτερη παγκόσμια αγορά.

Ως διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων υλικών νευρομυϊκής περίδεσης, ένα δημοφιλές προϊόν για τη θεραπεία των αθλητικών τραυματισμών, η Intertaping είχε την ευκαιρία να επεκτείνει την παρουσία της πέραν της εγχώριας αγοράς. Έναν χρόνο μετά την ίδρυσή της και με καλές πωλήσεις εντός Ισπανίας, η Intertaping ξεκίνησε μια συνεργασία με την Google για την επέκταση της προσέγγισης πελατών σε διεθνές επίπεδο.

Η Google πρότεινε το Google Ads ως την καταλληλότερη επιλογή υποστήριξης του σχεδίου επέκτασης της Intertaping, μέσω της παροχής διαφημίσεων αναζήτησης, προβολής και βίντεο που θα βοηθούσαν την Intertaping να εντοπίσει και να στοχεύσει με οικονομικό τρόπο σε συναφή είδη κοινού στις νέες αγορές ανάπτυξής της. Τα αποτελέσματα ήταν γρήγορα και εύκολα μετρήσιμα. Τα δύο πρώτα χρόνια της συνεργασίας με το Google Ads απέφεραν στην Intertaping έσοδα ύψους 70.000 € και σημαντική ανάπτυξη σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με το 45% του κύκλου εργασιών της να προέρχεται από το εξωτερικό.

Ωθούμενη από αυτήν την επιτυχία, η Intertaping δημιούργησε ένα διεθνές δίκτυο διανομής, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται επί του παρόντος αποστολές παραγγελιών σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 25.000 πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εταιρεία όχι μόνο αύξησε εκθετικά την πελατειακή βάση της, αλλά ξεπερνά σε επιδόσεις εταιρείες-γίγαντες όπως η Amazon στις χώρες όπου έχει παρουσία. Η Intertaping αποσκοπεί πλέον να μετατραπεί στο κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα υλικών νευρομυϊκής περίδεσης στην Ευρώπη.

Το Google Ads ήταν η ιδανική λύση για αυτήν τη μικρή αλλά δραστήρια εταιρεία: ένα εύχρηστο, οικονομικό εργαλείο με εύκολα μετρήσιμα αποτελέσματα, το οποίο περιλαμβάνει επίσης άριστες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη.

"Η τεχνική βοήθεια είναι πολύτιμη. Δεν γνώριζα τίποτα για το Google Ads, αλλά η ομάδα του με βοήθησε να το αξιοποιήσω στο έπακρο", εξηγεί ο Javier Martín, διευθύνων σύμβουλος της Intertaping. Δηλώνει ότι το Google είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησης.

"Η τεχνική βοήθεια είναι πολύτιμη. Δεν γνώριζα τίποτα για το Google Ads, αλλά η ομάδα του με βοήθησε να το αξιοποιήσω στο έπακρο". Javier Martín, διευθύνων σύμβουλος, Intertaping