Σχετικά με το Market Finder

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας μέσω της παγκόσμιας επέκτασης

Σήμερα, 3,7 δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ανά την υφήλιο.1 Ο τεχνικός διευθυντής και πρώην εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, έχει προβλέψει ότι έως το 2020 ο αριθμός αυτός θα φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια.2 Όλα αυτά σημαίνουν απεριόριστες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας να προσεγγίσει και να αλληλεπιδράσει με δυνητικούς πελάτες στο εξωτερικό.

Ο καταναλωτής του σήμερα που δεν γνωρίζει σύνορα

Τους πελάτες δεν τους απασχολεί πού βρίσκεται μια επιχείρηση, αρκεί να είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν ή την υπηρεσία που λαμβάνουν. Το 96% των χρηστών, για παράδειγμα, δεν γνώριζε ότι το Booking.com είναι από την Ολλανδία και από αυτούς το 90% δήλωσε ότι αυτό δεν θα επηρέαζε την πιθανότητα να πραγματοποιήσουν ξανά αγορά από την εταιρεία.3

Συνεπώς, οι διαδικτυακές επιχειρήσεις γεννιούνται με την παγκόσμια επέκταση στο DNA τους. Το άλμα σε νέες αγορές και η εκθετική επέκταση πραγματοποιούνται πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ. Επίσης, πλέον δεν χρειάζονται χρόνια για μια επιχείρηση να επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με τα κατάλληλα εργαλεία και στρατηγική διεθνούς μάρκετινγκ, είτε έχετε μια φυσική (μη διαδικτυακή) επιχείρηση, είτε μια νεοφυή επιχείρηση σε κάποιο γκαράζ, είτε μια εδραιωμένη διαδικτυακή παρουσία, τα εμπόδια για παγκόσμια επέκταση ποτέ δεν ήταν πιο χαμηλά.

Καθιστώντας την εύρεση νέων αγορών πρακτική, οικονομικά προσιτή και εφικτή, το Market Finder κάνει ακόμα πιο ομαλή τη διαδρομή προς την παγκόσμια επέκταση.

Διερευνήστε τις αγορές-στόχους σας

Πρώτα, θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις χώρες στις οποίες τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας θα έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση. Η διαδραστική διαδρομή του Market Finder μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε μια σύντομη λίστα υποσχόμενων νέων αγορών-στόχων για την επωνυμία σας, να προσδιορίσετε τη ζήτηση για το προϊόν ή την υπηρεσία σας μέσω τοπικών μηνιαίων αναζητήσεων, τις δημοφιλείς τάσεις αγοράς, το διαθέσιμο κατά κεφαλήν εισόδημα, τους χρήστες του διαδικτύου και τη συνιστώμενη προσφορά.

Σχεδιάστε τις δραστηριότητές σας

Αφού μείνετε ικανοποιημένοι από τη σύντομη λίστα σας, το Market Finder μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εργασίες προσαρμοσμένες στις αγορές που σας ενδιαφέρουν, όπως τοπική προσαρμογή, πληρωμές, εξυπηρέτηση πελατών, φορολογία, νομοθεσία, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και προσλήψεις.

Προωθήστε την επιχείρησή σας

Το Market Finder μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική διεθνούς μάρκετινγκ. Σας βοηθά να εξετάσετε διαφημιστικές λύσεις και τη σημασία των αναλυτικών στοιχείων και των μετρήσεων, ενώ προσφέρει καθοδήγηση σε προγραμματιστές.

Το διαδίκτυο έχει καταργήσει τους διεθνείς εμπορικούς φραγμούς, ώστε να φέρει δυνητικούς πελάτες στην πόρτα σας με πιο χαμηλό κίνδυνο και κόστος. Το Market Finder καθιστά ακόμα πιο εύκολη αυτήν τη διαδικασία. Συνεπώς, αν αναρωτιέστε αν η παγκόσμια ψηφιακή επέκταση είναι κατάλληλη για εσάς και τον κλάδο σας, το Market Finder μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.


  1. Internet World Stats, World Internet Users Statistics and 2017 World Population Stats. Η εκτίμηση έγινε στις 31 Μαρτίου 2017 

  2. Εκτίμηση Eric Schmidt © 

  3. Έρευνες Καταναλωτών Google Η.Β. 2014 ©