Το Chocolissimo επεκτείνει την παγκόσμια προσέγγιση χρηστών με το Google Ads

Μάθετε πώς το Google Ads βοήθησε την πολωνική εταιρεία λιανικής πώλησης σοκολάτας να αυξήσει τη διεθνή βάση πελατών της

Στόχοι

  • Προσέγγιση νέων πελατών χωρίς χρήση συνεργαζόμενων δικτύων
  • Προσέγγιση περισσότερων χρηστών σε παγκόσμια κλίμακα
  • Συνεχής υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών

Προσέγγιση

  • Χρήση του Google Ads
  • Προσαρμοσμένες καμπάνιες του Google Ads για προσέλκυση συγκεκριμένων πελατών
  • Γεωγραφική στόχευση πελατών

Αποτελέσματα

  • Επέκταση της εταιρείας σε Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ρουμανία και Λιθουανία
  • Απόκτηση πελατών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το Chocolissimo μια διαδικτυακή εταιρεία λιανικής πώλησης σοκολάτας πολυτελείας, επέκτεινε την παγκόσμια προσέγγιση χρηστών του, από όταν άρχισε να χρησιμοποιεί το Google Ads ως βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής στρατηγικής του. Η εταιρεία που έχει έδρα την Πολωνία έχει προσελκύσει πιστούς πελάτες από τη Λιθουανία έως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από το 2004 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, η φιλοσοφία του Chocolissimo ήταν πάντα η ιδιαίτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Προσαρμόζει συνεχώς αυτά που προσφέρει, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες τους.

Η εταιρεία επέλεξε το Google Ads ως βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής στρατηγικής της, προκειμένου να στοχεύσει πελάτες και να αυξήσει την παρουσία της εταιρείας στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο. "Το εργαλείο που μας βοηθάει περισσότερο να προσεγγίσουμε πελάτες είναι το Google Ads, το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα για γεωγραφική στόχευση των πελατών μας", εξηγεί ο Adam Jankowiak, διευθυντής του τμήματος Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Chocolissimo.

Από τότε που υιοθέτησε το Google Ads, το Chocolissimo επέκτεινε με επιτυχία την παγκόσμια προσέγγιση χρηστών του, κερδίζοντας πελάτες από χώρες τόσο μακρινές όσο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με το Google Ads καταφέραμε να αναπτυχθούμε", δηλώνει ο Adam, ο οποίος σημειώνει ότι ένα πρόσθετο όφελος του Google Ads είναι ότι "δεν είναι απαραίτητες οι επιχειρηματικές επαφές μέσω συνεργαζόμενων δικτύων".

Το Chocolissimo έχει επεκταθεί στη Λιθουανία, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Σύμφωνα με τον Adam, το Google Ads έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων επέκτασης της εταιρείας, καθώς και στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών της.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με το Google Ads καταφέραμε να αναπτυχθούμε". Adam Jankowiak, διευθυντής τμήματος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Chocolissimo