Ustvarjanje odličnih oglaševalskih akcij z videooglasi, del 3/3

Prihodnost oglaševalskih akcij z videooglasi: Še dodatno izboljšanje vpogledov v YouTube

1 Pregled

Ker se način dostopa uporabnikov do interneta in interakcije z njim spreminja, si Google proaktivno prizadeva še izboljšati YouTube v svetu mobilnega ogledovanja videoposnetkov na različnih zaslonih.

2 Prihodnost oglaševalskih akcij z videooglasi

Naslednja generacija vpogledov v YouTube in poročanja

Nova oblačna merilna rešitev je vrhunski koncept za generiranje vpogledov za oglaševalce v YouTubu in tudi za zaščito zasebnosti ter varnosti v Googlu in YouTubu.

S to novo rešitvijo imajo oglaševalci dostop do podrobnejših vpogledov v YouTube iz svojih oglaševalskih akcij v različnih napravah, da lahko bolje razumejo učinek svojih oglaševalskih akcij na svoje najbolj dragocene stranke. Proizvajalec avtomobilov bi lahko na primer pridobil bogato razumevanje, kako so oglasi v YouTubu, prikazani v različnih napravah, vplivali na določeno ciljno skupino (kot so pretekli kupci terenskih vozil).

Izboljšani načini doseganja ciljne skupine

Prehod na mobilne naprave

Ker je zdaj že več kot 75 % ogledov v YouTubu izvedenih v mobilnih napravah, je pomembno, da prikazujete ustreznejše, koristne oglase, primerne za različne zaslone, in izkoristite boljše načine merjenja oglaševalskih akcij in doseganja ciljne publike v YouTubu.

Ciljanje na gledalce v YouTubu na podlagi njihove zgodovine iskanja v Googlu

Še en futuristični koncept je omogočanje oglaševalcem, da ciljajo na gledalce v YouTubu tudi na podlagi njihove zgodovine iskanja v Googlu.

To oglaševalcem omogoča ciljanje oglasov na ljudi, ki so iskali določen izdelek ali storitev. Če ste na primer prodajalec oblačil, lahko dosežete potencialne stranke, ki so v Googlu iskale ugodne ponudbe zimskih plaščev, in jih v ravno pravem trenutku pritegnete z oglaševalsko akcijo za svojo blagovno znamko zimskih oblačil.

Dosezite uporabnike YouTuba, ki imajo za vas najvišjo vrednost, prek povezovanja strank

Še ena zanimiva funkcija omogoča oglaševalcem, da na podlagi svojih podatkov o strankah prek povezovanja strank v YouTubu dosežejo stranke, ki imajo zanje najvišjo vrednost. Ta isti prodajalec oblačil bi lahko na primer dosegel stranke, ki so se prijavile za prejemanje posebnih ponudb v njegovih trgovinah.

Koristne povezave