Planificați-vă logistica pentru Statele Unite

Oferit de Ingram Micro Commercial and Lifecycle Services

1 Prezentare generală

Dificultatea

Fiind vorba de cea mai mare economie din lume și țara cu al treilea cel mai mare număr de locuitori, este clar că Statele Unite reprezintă o piață demnă de luat în calcul. Lider în trecerea globală către cumpărăturile digitale, cu comerțul electronic în dezvoltare în toate sectoarele, potențialul pentru companiile care caută oportunități este imens. Chiar dacă Statele Unite nu fac parte direct din strategia dvs. de dezvoltare, influența lor asupra comerțului internațional este una semnificativă, așa că trebuie luate în calcul ca parte a unei imagini economice mai ample.

Scopul dvs.

După citirea acestui ghid, veți înțelege oportunitățile pe care vi le oferă SUA și veți ști cum să profitați la maximum de ele, înțelegând locul țării în echilibrul global al puterilor și de ce acesta influențează companiile

2 Extinderea companiei în Statele Unite

După mai mult de un deceniu în care au condus lumea comerțului electronic, SUA sunt în prezent cea mai mare piață de comerț electronic din lume. Vânzările electronice din SUA sunt estimate la 461 de miliarde USD pentru 2018, reprezentând aproximativ 9% din vânzările cu amănuntul din țară. Se estimează că, în 2018, peste 190 de milioane de consumatori americani vor face cumpărături online și 79,6% din populație vor fi cumpărători digitali. Condus de giganți ai comerțului electronic ca Amazon și eBay, comerțul electronic crește în toate sectoarele. Consumatorii americani cumpără de obicei din străinătate îmbrăcăminte și accesorii sau produse pentru sănătate și frumusețe.

Statele Unite dispun de cea mai mare și mai eficientă infrastructură logistică din lume, iar în prezent aduc îmbunătățiri pentru a gestiona capacitatea viitoare de comerț electronic. De la porturile de pe coasta de vest din Long Beach până la centrele de transport intern din Omaha și Memphis, la punctul de trecere a frontierei de la Laredo sau la aeroportul O'Hare din Chicago, SUA sunt cu adevărat un nod uriaș pentru America și nu numai.

Pe lângă infrastructură, SUA au avantajul unui peisaj logistic bazat pe tehnologie. Furnizorii de servicii logistice devin din ce în ce mai integrați și se îndreaptă către automatizare, oferind noi tehnologii pentru îmbunătățirea serviciilor, cum ar fi robotica de depozitare.

Harta SUA

3 Informații pe scurt și avantajele activității comerciale în Statele Unite

 • Peste 40% din principalii comercianți din SUA oferă o formă de preluare din magazin pentru comenzile electronice și este posibil ca peste 45% dintre consumatori să folosească o opțiune de preluare din magazin. Canalele și infrastructurile de comerț electronic se dezvoltă rapid și devin mai bune pe măsură ce sunt folosite de tot mai mulți clienți.

 • Cyber Monday este cea mai importantă zi din an pentru cumpărăturile online, iar în următorii cinci ani sunt estimate creșteri cu două cifre ale vânzărilor cu această ocazie.

 • Produsele importate cu cea mai mare valoare din SUA includ produse agricole (4,9%), produse industriale (32,9%, din care 8,2 procente le reprezintă țițeiul), bunuri de capital, inclusiv computere, echipament de telecomunicații, piese pentru vehicule, aparatură de birou și aparatură electrică (30,4%) și bunuri de consum, inclusiv automobile, îmbrăcăminte, medicamente, mobilier și jucării (31,8%).

 • În Statele Unite există 149 de porturi. Porturile South Louisiana, Houston, New York, New Jersey și Long Beach ajung de multe ori în vârful clasamentelor de tonaj sau de unități echivalente cu 20 de picioare.

4 Tendințele clienților

Este esențial să vă gândiți la comportamentul clienților atunci când vă extindeți pe piețe noi. Cum fac cumpărături de obicei clienții pe care îi vizați? Care este metoda lor preferată de livrare? Următorii factori vă vor ajuta să analizați cum vor influența tendințele clienților modul în care faceți afaceri în SUA.

 • Peste 80% din americani fac cumpărături online și peste 51% din consumatori spun că au făcut o achiziție folosind un dispozitiv mobil.

 • Peste 30% din americani fac cumpărături online săptămânal și 80% cumpără ceva online cel puțin de câteva ori pe lună.

 • 23% din cumpărători sunt influențați de recomandările și recenziile de pe rețelele sociale.

 • 23% din americani sunt dispuși să plătească mai mult pentru livrare în aceeași zi. Este preferabil să oferiți mai multe opțiuni de livrare, deoarece 40% din americani spun că au anulat o achiziție din cauza opțiunilor de livrare limitate.

 • Americanii prețuiesc transparența în procesul de livrare și verifică starea unei comenzi cel puțin o dată pe zi.

 • Cumpărătorii online așteaptă informații actualizate despre livrare, inclusiv alerte prin SMS și numere de urmărire prin e-mail.

 • Valoarea medie a unei comenzi online este de aproximativ 80,00 USD.

 • Opțiunile de livrare rapidă, în aceeași zi sau în ziua următoare sunt esențiale, iar majoritatea clienților americani preferă livrarea gratuită. 54% din americani spun că au abandonat coșuri de cumpărături, deoarece costurile de livrare erau prea mari. Procentul a scăzut cu 10% față de anul anterior, arătând că site-urile de comerț electronic au reacționat și înțeleg importanța prețurilor de livrare competitive.

5 Începerea activității comerciale în Statele Unite

Când vă planificați extinderea pe piața americană, luați în considerare argumentele pro și contra referitoare la înființarea unei companii și tipul de structură a companiei care vi se potrivește. Solicitați un număr de identificare a angajatorului (EIN) din SUA și stabiliți dacă produsul dvs. va avea nevoie de o declarație de import. Apoi găsiți un centru pentru onorarea comenzilor și companii de transport care acoperă zonele pe care le vizați din SUA.

Market Finder include o detaliere a Indexului Băncii Mondiale privind climatul de afaceri, unde vă puteți informa cu privire la desfășurarea unei afaceri în Statele Unite. Acesta clasifică, pe o scară de la 1 la 190, cât de ușor este pentru o companie să înființeze și să administreze o firmă locală în fiecare dintre economiile lumii. Pentru a obține scorul, sunt folosite zece criterii. Printre acestea se numără ușurința de racordare la rețeaua electrică, ușurința de obținere a unui credit și potențialul pentru comerț transfrontalier.

Când intrați pe o piață nouă, este bine să cunoașteți dificultățile administrative, legislative și logistice care pot apărea. Gestionarea cerințelor legale și a logisticii este mult mai ușoară cu Market Finder; aici puteți găsi asistență suplimentară și instrumente, inclusiv ghiduri și statistici detaliate.

Sigla Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services oferă soluții logistice și ajută companiile să creeze o conexiune între cerere și ofertă.

!!! Tip „Notă”

Materialele de pe acest site au scop informativ. Pentru sfaturi financiare, fiscale sau juridice, consultați un specialist.