Cum să creați campanii video excelente, Partea 3/3

Viitorul campaniilor video: Google aduce îmbunătățiri statisticilor YouTube

1 Prezentare generală

Deoarece modul în care utilizatorii accesează și interacționează cu internetul se schimbă, Google îmbunătățește permanent YouTube pentru o lume mobilă, care vizionează videoclipuri pe diverse tipuri de ecran.

2 Viitorul campaniilor video

Statistici și rapoarte YouTube de ultimă generație

Pe parcursul anului viitor vom dezvolta o soluție inovativă de cuantificare bazată pe cloud, care va genera statistici pentru advertiserii YouTube și va proteja confidențialitatea și siguranța pe Google și YouTube.

Această soluție vă va oferi statistici YouTube mai detaliate despre campaniile dvs. pentru toate dispozitivele, ca să înțelegeți mai bine impactul lor asupra celor mai importanți clienți. De exemplu, un producător auto poate aprofunda modul în care anunțurile YouTube pentru toate dispozitivele au influențat un anumit segment de public (cum ar fi cumpărătorii de SUV-uri din trecut).

Moduri îmbunătățite de a vă adresa publicului

Optimizarea pentru dispozitive mobile

Întrucât peste 50 % din vizionările YouTube provin acum de pe dispozitive mobile, simplificăm difuzarea anunțurilor mai relevante și mai utile pe toate tipurile de ecrane. În plus, vom oferi metode mai eficiente prin care să vă cuantificați campaniile și să vă adresați publicului dvs. pe YouTube.

Vizarea spectatorilor YouTube în funcție de istoricul căutărilor Google

Pentru prima oară pe YouTube, pe lângă acțiunile spectatorilor pe care le puteți viza deja, veți putea să vizați spectatorii YouTube și în funcție de istoricul căutărilor lor Google.

Așadar, veți putea să direcționați anunțurile spre utilizatorii care au căutat un anumit produs sau serviciu. De exemplu, dacă sunteți comerciant de îmbrăcăminte, puteți să vă adresați clienților potențiali care au căutat oferte la îmbrăcăminte pentru iarnă pe Google și să interacționați cu ei prin intermediul campaniei dvs. de marcă pentru îmbrăcăminte de iarnă la momentul potrivit.

Adresați-vă celor mai importanți utilizatori pe YouTube folosind Direcționarea după lista de clienți

Creăm noi metode prin care puteți folosi datele despre utilizatorii dvs. pentru a vă adresa celor mai importanți clienți pe YouTube folosind Direcționarea după lista de clienți. De exemplu, același comerciant de îmbrăcăminte se poate adresa clienților care s-au înscris pentru a primi oferte speciale în magazinele acestuia.


Linkuri utile