Cum să creați campanii video excelente, Partea 3/3

Viitorul campaniilor video: îmbunătățirea statisticilor YouTube

1 Prezentare generală

Deoarece modul în care utilizatorii accesează și interacționează cu internetul se schimbă, Google îmbunătățește permanent YouTube pentru o lume mobilă, care vizionează videoclipuri pe mai multe ecrane.

2 Viitorul campaniilor video

Statistici și rapoarte YouTube de ultimă generație

Noua soluție de cuantificare bazată pe cloud este un concept inovator care va genera statistici pentru advertiserii YouTube și va proteja confidențialitatea și siguranța pe Google și YouTube.

Cu ajutorul acestei soluții noi, advertiserii vor avea acces la statistici YouTube mai detaliate despre campaniile lor pentru toate dispozitivele, ca să înțeleagă mai bine impactul lor asupra celor mai importanți clienți. De exemplu, un producător auto poate aprofunda modul în care anunțurile YouTube pentru toate dispozitivele au influențat un anumit segment de public (cum ar fi cumpărătorii de SUV-uri din trecut).

Moduri îmbunătățite de a vă adresa publicului

Optimizarea pentru dispozitive mobile

Întrucât peste 75 % din vizionările YouTube provin acum de pe dispozitive mobile, este important să difuzați anunțuri mai relevante și mai utile pe toate tipurile de ecrane, folosind metode mai eficiente de cuantificare a campaniilor și de atragere a publicului vizat pe YouTube.

Vizarea spectatorilor YouTube în funcție de istoricul căutărilor Google

Un alt concept inovator este de a le oferi advertiserilor posibilitatea să vizeze spectatorii YouTube și în funcție de istoricul căutărilor lor Google.

Astfel, advertiserii vor putea să direcționeze anunțurile spre utilizatorii care au căutat un anumit produs sau serviciu. De exemplu, dacă sunteți comerciant de îmbrăcăminte, puteți să vă adresați clienților potențiali care au căutat oferte la îmbrăcăminte pentru iarnă pe Google și să interacționați cu ei prin intermediul campaniei dvs. de marcă pentru îmbrăcăminte de iarnă la momentul potrivit.

Adresați-vă celor mai importanți utilizatori pe YouTube folosind Direcționarea după lista de clienți

O altă funcție interesantă le oferă advertiserilor posibilitatea de a folosi datele despre utilizatorii lor pentru a se adresa celor mai importanți clienți pe YouTube folosind Direcționarea după lista de clienți. De exemplu, același comerciant de îmbrăcăminte se poate adresa clienților care s-au înscris pentru a primi oferte speciale în magazinele acestuia.

Linkuri utile