Cum să abordați publicitatea în Rețeaua de căutare

Ghid pentru a-i ajuta pe clienții potențiali să vă găsească pe piețele globale

1 Prezentare generală

Dificultatea

Dacă vreți să creați o campanie de publicitate eficientă în Rețeaua de căutare, pentru ca potențialii clienți de pe noile piețe globale să poată afla despre produsul sau serviciul dvs, trebuie să înțelegeți factorii culturali și comportamentele utilizatorilor. Nu e suficient să aveți cuvintele cheie și anunțurile în limba potrivită (deși este și asta important).

Scopul

Să creați cu Google Ads o campanie de publicitate în Rețeaua de căutare, maximizând căutările cuvintelor cheie și conversiile și reducând costurile CPM prin cunoașterea obiceiurilor, a culturii și a comportamentului consumatorilor online de pe fiecare piață.

Cum să procedați

În fiecare secundă se fac 2,3 milioane de căutări Google.1 Fiți la doar o căutare distanță pe orice piață globală.

Google Ads cuprinde două rețele principale: Rețeaua de căutare și Rețeaua de display. Rețeaua de căutare se adresează utilizatorilor atunci când caută anumite bunuri sau servicii pe care vor să le cumpere. Rețeaua de display vă ajută să atrageți atenția utilizatorilor mai devreme în ciclul de cumpărare, cu diverse formate de anunțuri din universul digital. Iată ce trebuie să luați în considerare atunci când planificați o campanie globală de publicitate în Rețeaua de căutare.

2 Cercetarea și localizarea

Cui vă adresați?

Google Market Finder ar trebui să fie primul loc în care găsiți noile piețe potrivite pentru compania dvs. Astfel, sunteți pregătiți pentru succes și știți că puteți concura în acea țară. Ce strategie aveți pentru intrarea pe piață?

 • În primul rând, cu cine vorbiți?
 • Care este principala limbă vorbită? Există dialecte importante?
 • Care este calea clientului și cum caută clienții potențiali produse similare?
 • Cum reacționează clienții la publicitatea pentru produse ca ale dvs.?
 • Cum arată concurența?
 • Care este peisajul cultural? Ce contează cel mai mult pentru piața dvs.?
 • Ce-i motivează pe acești clienți să cumpere?

Numai Rețeaua de căutare sau Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de Display?

O campanie în Rețeaua de căutare este o opțiune bună dacă:

 • doriți ca anunțurile dvs. să apară în apropierea rezultatelor căutării Google;
 • doriți să vă adresați doar clienților care caută exact produsul sau serviciul dvs.

O campanie în Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de Display vă permite să vă adresați clienților și atunci când accesează alte site-uri de pe web. Recomandăm noilor advertiseri să înceapă cu o campanie în Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de Display, care oferă o mare varietate de destinații de plasare potențiale pentru anunțuri.

Rețeaua de căutare Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de Display
Destinație de plasare a anunțului Standard și toate funcțiile
Rezultatele Căutării Google
Site-uri partenere din Rețeaua de căutare
Standard și toate funcțiile
Rezultatele Căutării Google
Site-uri partenere din Rețeaua de căutare
Site-uri din Rețeaua de display Google
și YouTube
Formate de anunțuri Standard
Anunțuri text*

Toate funcțiile
Anunțuri text*
Anunțuri pentru Cumpărături Google
Anunțuri dinamice afișate în rețeaua de căutare
Anunțuri pentru aplicații/conținut digital

*Include inserarea cuvintelor cheie
Standard
Anunțuri text*

Toate funcțiile
Anunțuri text*
Anunțuri imagine
Anunțuri cu Generatorul de anunțuri grafice
Anunțuri pentru aplicații/conținut digital

*Include inserarea cuvintelor cheie
Direcționare Standard
Cuvinte cheie

Toate funcțiile
Cuvinte cheie
Liste de remarketing doar pentru căutare
Standard
Cuvinte cheie

Toate funcțiile
Cuvinte cheie
Destinații de plasare
Liste de remarketing doar pentru căutare
Opțiuni pentru categoria de site
Licitare Standard și toate funcțiile
Licitare manuală și automatizată pentru Rețeaua de căutare
Standard și toate funcțiile
Licitare manuală și automatizată pentru Rețeaua de căutare
Licitare automatizată pentru Rețeaua de display

Dacă ați desfășurat campanii în Rețeaua de căutare și treceți la Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de Display, puteți observa o creștere a conversiilor (în medie de 15 %), la un cost mai ridicat (15 % în majoritatea cazurilor).2

Ca să ajungeți la nivel global, trebuie să acționați local

Veți implementa campania de publicitate în Rețeaua de căutare în limba locală, vorbind cu localnicii și licitând pentru cuvintele cheie populare pe plan local. Prin urmare, localizarea și adaptarea strategiei pentru a se potrivi sunt lucruri esențiale.

Aflați mai multe despre localizarea site-urilor.

Sfat

Deoarece alte limbi variază în lungime față de limba engleză, Google Ads vă permite să folosiți caractere suplimentare pentru Titlurile și descrierile anunțurilor care vizează țări din Europa de Est și din Asia. (Bifați caseta cu limita de caractere din fila cu textul anunțului atunci când creați un anunț.)

3 Componentele campaniei dvs. din rețeaua de căutare

În ansamblu, o campanie în rețeaua de căutare are patru componente cheie:

1. Grupuri de anunțuri:

Fiecare campanie conține grupuri de anunțuri. Nu există un număr minim sau maxim de grupuri de anunțuri pentru campania dvs., dar e mai bine să aveți mai puține, mai ales pentru advertiserii noi, deoarece este mai practic să nu aveți prea multe grupuri de anunțuri, cuvinte cheie, anunțuri și pagini de destinație de gestionat. Grupurile de anunțuri conțin cuvintele cheie afișate în anunțurile dvs. text și direcționează utilizatorii către pagina dvs. de destinație.

2. Cuvintele cheie:

Google recomandă 5 – 20 de cuvinte cheie strâns legate pentru fiecare grup de anunțuri. Astfel, puteți să vă dimensionați campaniile atunci când le organizați, continuând să oferiți utilizatorilor text publicitar relevant. Atunci când un potențial client scrie în caseta de căutare Google, termenul de căutare este potrivit cu un cuvânt cheie care declanșează anunțurile dvs. text (3 – 4 recomandate pentru fiecare grup de anunțuri) și îl direcționează către pagina de destinație relevantă.

Sfat

Puteți adăuga extensii în anunțurile text pentru a oferi mai multe informații despre companie, cum ar fi locația, numărul de telefon sau linkuri directe suplimentare spre site. Aflați mai multe despre extensiile la anunțuri.

În timp, puteți să extindeți și să actualizați aceste extensii, pornind de la termenii de căutare pe care-i găsiți în rapoartele cu termeni de căutare/Google Analytics. În plus, testați permanent pentru a identifica termenii cu cele mai bune performanțe. Rețineți că, pentru succes în publicitatea din rețeaua de căutare, nu contează cantitatea de trafic, ci calitatea acestuia. Instrumentul pentru cuvinte cheie din Google Ads este util, deoarece determină volumele de cuvinte cheie și nivelurile de concurență din multe țări.

Sfat

Nu uitați să adaptați traducerea noilor cuvinte cheie adăugate pe măsură ce trece timpul.

3. Cuvinte cheie negative:

Un alt secret pentru o campanie bine direcționată este să știți ce să nu vizați. Atunci când selectați cuvinte cheie negative pentru campaniile din rețeaua de căutare, alegeți termeni de căutare similari acestora, dar care ar fi mai utili pentru clienții care caută un alt produs. De exemplu, să presupunem că sunteți optician și vindeți ochelari de vedere, numiți și simplu „ochelari”. În această situație, este recomandat să adăugați cuvinte cheie negative pentru termeni de căutare precum „ochelari de soare” și „ochelari de înot”.

Însă trebuie să alegeți cuvintele cheie negative cu atenție. Dacă folosiți prea multe, anunțurile dvs. ar putea fi afișate pentru mai puțini clienți.

Tipuri de cuvinte cheie negative

Tipurile de potriviri negative funcționează prin adăugarea de sinonime, versiuni la singular sau plural, forme greșite și alte variațiuni apropiate pe care vreți să le excludeți. Pentru campaniile din rețeaua de căutare, puteți folosi cuvinte cheie negative cu potrivire amplă, exactă sau a expresiei.

Potrivirea amplă negativă

Dacă alegeți această opțiune, anunțul nu se va afișa pentru căutările care conțin toți termenii din cuvântul cheie negativ, chiar dacă apar în altă ordine. Anunțul poate totuși să apară pentru căutările care conțin numai unii dintre termenii din cuvântul cheie.

Exemplu: pantofi alergare

Căutare Se poate afișa un anunț?
pantofi albaștri Da
echipament alergare Google Da
pantofi alergare albaștri Nu
alergare pantofi Nu
pantofi alergare Nu

Potrivirea exactă negativă

În cazul cuvintelor cheie negative cu potrivire exactă, anunțul nu se va afișa pentru căutările care conțin termenii exacți din cuvântul cheie, în aceeași ordine, fără alte cuvinte. Anunțul va putea apărea pentru căutările care conțin termenii din cuvântul cheie, precum și alți termeni.

Exemplu: pantofi alergare

Căutare Se poate afișa un anunț?
pantofi albaștri Da
echipament alergare Google Da
pantofi alergare albaștri Da
alergare pantofi Da
pantofi alergare Nu

Potrivirea negativă a expresiei

Dacă alegeți această opțiune, anunțul nu se va afișa pentru căutările care conțin termenii exacți din cuvântul cheie, în aceeași ordine. Căutările pot include termeni suplimentari, dar anunțul nu se va afișa dacă toți termenii din cuvântul cheie apar în aceeași ordine în căutare.

Exemplu: pantofi alergare

Căutare Se poate afișa un anunț?
pantofi albaștri Da
echipament alergare Google Da
pantofi alergare albaștri Nu
alergare pantofi Da
pantofi alergare Nu

Când se poate afișa anunțul dvs.:

Anunțul poate apărea pentru căutările sau paginile care conțin variante apropiate ale cuvintelor cheie negative.

Anunțul poate apărea atunci când cineva caută o expresie compusă din peste 10 termeni, iar cuvântul cheie negativ apare după cel de-al zecelea termen. Să presupunem că aveți cuvântul cheie negativ „reducere”. Anunțul dvs. se afișează când un utilizator caută „camere hotel curate și frumoase în Mamaia lângă plajă la reducere”, deoarece cuvântul dvs. cheie negativ este cel de-al unsprezecelea din expresie. Însă anunțul nu va fi afișat când un utilizator caută „camere hotel curate frumoase în Mamaia lângă plajă la reducere”, deoarece cuvântul dvs. cheie negativ este cel de-al zecelea termen din expresie.

4. Paginile de destinație:

Anunțul dvs. text va conține o ofertă sau un îndemn ce direcționează utilizatorii spre pagina de destinație. Aici se oprește influența textului publicitar, iar pagina de destinație preia rolul de a convinge utilizatorii să rămână, să interacționeze și să facă conversia.

Experiența legată de pagina de destinație este modul în care Google Ads măsoară viteza și ușurința cu care site-ul dvs. le oferă persoanelor care dau clic pe anunțuri exact ceea ce își doresc. Experiența oferită influențează punctajul general al anunțului, suma CPC și poziția în licitația publicitară. Este posibil ca anunțurile să se afișeze mai rar (sau deloc) dacă trimit la site-uri care le oferă utilizatorilor o experiență nesatisfăcătoare.

Doi factori esențiali pentru succes sunt:

Conținutul relevant, de calitate

Conținutul de calitate, care include cuvintele cheie și expresiile în funcție de care vreți să fie poziționată pagina dvs., este esențial. Asigurați-vă că acesta este direct conectat la anunțul dvs. și menit să încurajeze utilizatorii să aleagă cea mai dorită acțiune de conversie.

Compatibilitatea cu dispozitivele mobile

Pentru prima dată în istorie, în octombrie 2016, telefoanele mobile și tabletele au reprezentat majoritatea dispozitivelor folosite pentru accesarea internetului în toată lumea (51,3 %), comparativ cu 48,7 % pentru computere.3 Prin urmare, revoluția mobilă nu se apropie, deja a început. Acum, dacă utilizatorii dau clic pe anunțuri de pe smartphone și sunt direcționați la o pagină de destinație greu de afișat și de folosit, probabil că vor trece rapid la alt site, mai potrivit pentru dispozitive mobile.

4 Implementarea

Cum să scrieți un anunț eficient

Google vă oferă câteva sugestii pentru a vă scrie textul anunțului. Însă oricum e bine să știți dinainte ce vreți să spuneți. Cum decideți ce înseamnă un anunț potrivit pentru compania dvs.? Iată trei întrebări pe care ar trebui să vi le puneți și la care să răspundeți înainte să creați anunțul:

 • Ce ofer eu?
 • Ce vreau să obțin?
 • Cine sunt clienții mei?

Cu aceste răspunsuri la îndemână, iată sfaturile noastre pentru a scrie anunțuri de succes.

Evidențiați elementele care diferențiază compania, produsul sau oferta dvs.

Oferiți elemente de meniu speciale? O gamă largă de produse? Faceți cunoscute aceste lucruri! Evidențiați elementele prin care compania dvs. se diferențiază de concurență.

Includeți prețuri, oferte și promoții exclusive

Dacă aveți ceva special de oferit, asigurați-vă că utilizatorii văd oferta respectivă. În general, utilizatorii caută argumente pentru a lua o decizie. Oferiți-le motive să vă aleagă pe dvs.

Spuneți-le clienților ce opțiuni au la dispoziție.

Vindeți produse? Comunicați-le că pot să cumpere. Oferiți servicii? Utilizatorii dvs. le pot primi. Verbele de impact, precum Sunați acum, Cumpărați sau Faceți o programare, le arată clienților la ce să se aștepte atunci când văd anunțul.

Includeți expresii de căutare relevante în textul publicitar

Folosiți cuvinte cheie în titlu și descriere. Acestea le pot atrage atenția persoanelor care au căutat termeni referitori la companie și le arată că anunțul are legătură cu ceea ce își doresc.

Corelați anunțul cu site-ul dvs.

Asigurați-vă că promoțiile sau produsele din anunț sunt menționate și pe site. Dacă utilizatorii nu găsesc ceea ce se așteaptă să vadă atunci când vă accesează site-ul, probabil că îl vor părăsi.

Experiment

Creați câte trei sau patru anunțuri pentru fiecare grup de anunțuri și folosiți mesaje diferite pentru fiecare, astfel încât să aflați care este cel mai eficient. Google Ads va alterna automat anunțurile și le va afișa mai des pe cele cu performanțe mai bune.

Căutați greșelile frecvent întâlnite din textele publicitare

Pentru a vă asigura că toate anunțurile sunt de calitate foarte bună, fiecare anunț trebuie să corespundă unor standarde profesionale și editoriale înalte. Printre altele, trebuie să evitați greșelile de scriere și de gramatică, spațiile în plus, majusculele inutile sau adresele URL neclare.

Adresați-vă clienților care folosesc dispozitive mobile

Creați anunțuri pentru persoanele care folosesc dispozitive mobile, utilizând versiunea mobilă a site-ului drept pagină de destinație și promovând oferte speciale pentru publicul mobil. Rețineți că anunțurile text pot apărea diferit pe dispozitivele mobile.

Ce trebuie să evitați
 • exagerările (afirmațiile pe care nu le puteți susține cu fapte), de ex. „Cel mai bun pe care-l puteți cumpăra”
 • textele scrise integral cu majuscule;
 • semnele de exclamare (în exces);
 • expresiile precum „Dați clic aici”. Folosiți alt îndemn, cum ar fi „Cumpărați acum”;
 • o adresă URL afișată care diferă de adresa URL de destinație.
Care este limita de caractere pentru fiecare anunț?

Un anunț text din Căutarea Google are trei părți: text pentru titlu, adresă URL afișată și text descriptiv.

Câmpul Lungimea maximă
Titlul 1 30 de caractere
Titlul 2 30 de caractere
Descrierea 80 de caractere
Calea (2) 15 caractere fiecare
Cum văd utilizatorii anunțul dvs.

În cazul în care cuvintele căutate pe Google de utilizatori corespund cuvintelor dvs. cheie, anunțul dvs. ar putea apărea deasupra rezultatelor căutării pe PC-uri, tablete și smartphone-uri. Plătiți numai când aceștia dau clic pentru a vă accesa site-ul sau pentru a suna la companie. Având în vedere că există peste o sută de miliarde de căutări Google pe lună 4, puteți să vă asigurați că utilizatorii vă văd marca, iau în considerare ofertele și acționează.

Ajustați setările campaniei

Ajustați setările campaniei în așa fel încât să o puteți adapta. Setările pe care le selectați sunt valabile pentru toate anunțurile dintr-o campanie.

Setare Descriere Referințe
Numele campaniei Introduceți un nume pentru campanie. Deși Google Ads creează automat un nume de campanie, este recomandat să alegeți un nume care să descrie clar tema acesteia, astfel încât să o puteți găsi ușor în cont. Numele campaniei nu este vizibil pentru clienți.
Tip de campanie Tipul de campanie pe care îl alegeți stabilește aspectul de campanie potrivit pentru obiectivele dvs. Alegeți Numai rețeaua de căutare sau Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display. Veți alege și un subtip de campanie. Dacă preferați o perspectivă mai simplă asupra opțiunilor legate de campanii și funcții, vă recomandăm subtipul de campanie „Standard”. Selectați Toate funcțiile dacă doriți să vedeți totul despre opțiunile de campanie și de funcții. Aflați cum să alegeți tipul de campanie potrivit pentru dvs.
Rețele Setarea Rețele indică rețeaua în care doriți să apară anunțul, în funcție de tipul de campanie pe care îl selectați. De exemplu, dacă alegeți Rețeaua de căutare Google, anunțul poate apărea pe site-urile de căutare Google și non-Google (cum ar fi CNN) care colaborează cu Google pentru a difuza anunțuri afișate în rețeaua de căutare. Aceste site-uri se numesc parteneri în rețeaua de căutare.
Dispozitive Campaniile vizează toate tipurile de dispozitive: computere, tablete și dispozitive mobile. Ulterior, puteți personaliza anunțurile pentru diferite dispozitive. Aflați despre tipurile de anunțuri mobile
Locații și limbi Anunțurile din campanie pot fi afișate clienților din locațiile geografice pe care le vizați sau celor care au setat browserul în limba vizată. Vă recomandăm să selectați limba în care vă serviți clienții. Aflați despre direcționarea în funcție de limbă și de locație
Licitarea și bugetele Alegeți să setați manual sumele licitate pentru clicuri pe anunțuri sau lăsați Google Ads să facă acest lucru pentru dvs. În funcție de tipul de campanie, pot apărea opțiuni de licitare suplimentare.

Strategia dvs. de licitare stabilește modul în care plătiți pentru interacțiunea utilizatorilor cu anunțurile. Limita sumei licitate reprezintă suma maximă pe care o veți plăti pentru clicurile pe anunțurile dintr-un grup de anunțuri. Bugetul reprezintă suma medie pe care sunteți dispus(ă) să o cheltuiți zilnic în campanie. Nivelul bugetului depinde în totalitate de dvs. și îl puteți modifica oricând doriți.
Aflați cum să setați suma licitată și bugetul
Extensii la anunțuri Includeți și mai multe informații împreună cu anunțurile, cum ar fi informații despre locație, linkuri către pagini de pe site și chiar numărul de telefon. Aflați cum să vă îmbunătățiți anunțul cu ajutorul extensiilor
Setări suplimentare Iată câteva funcții opționale suplimentare utile pentru optimizarea campaniei dvs.:

Program: setați data de începere și data de încheiere a campaniei.

Programarea anunțurilor: alegeți anumite zile sau ore din săptămână când să se difuzeze anunțurile.

Difuzarea anunțurilor: în mod prestabilit, Google Ads vă difuzează anunțurile atunci când au mai multe șanse să obțină clicuri sau conversii, dar puteți opta să le difuzeze mai uniform de-a lungul zilei.
Aflați cum să folosiți programarea anunțurilor
Direcționarea în funcție de limbă pentru campania dvs.

Pentru o experiență de utilizare reușită, atunci când campania dvs. din rețeaua de căutare se va difuza în mai multe limbi, configurați o campanie pentru fiecare limbă în parte. În Elveția, de pildă, ați avea nevoie de trei campanii cu următoarea direcționare:

 • limba franceză, prin cuvinte cheie în franceză și texte care trimit la o pagină de destinație în franceză;
 • limba italiană, prin cuvinte cheie în italiană și texte care trimit la o pagină de destinație în italiană;
 • limba germană, prin cuvinte cheie în germană și texte care trimit la o pagină de destinație în germană.

Google va detecta preferințele de limbă ale utilizatorului și îi va afișa cel mai relevant text publicitar.

Sfat

Nu uitați să luați în calcul diferitele variante ale aceleiași limbi, cum ar fi spaniola europeană și spaniola latino-americană.

5 Setați obiective, măsurați, învățați și dezvoltați-vă

Ați creat anunțul, iar acesta se difuzează. Pasul următor este să aflați cât este de performant. Urmărirea unor date statistice, cum ar fi cele referitoare la clicuri, afișări sau rata de clic reprezintă un mod bun de a începe. În plus, este important să țineți cont de obiectivul campaniei, astfel încât să vă puteți axa pe statisticile utile pentru atingerea obiectivului respectiv.

Dacă utilizați pentru prima dată urmărirea performanței, începeți printr-un clic pe fila Campanii din contul Google Ads. Tabelele de statistici din filele Anunțuri și Cuvinte cheie din fila Campanii oferă o imagine completă și personalizabilă a tuturor datelor dvs. Puteți păstra o structură simplă a rapoartelor sau puteți face analize mai aprofundate privind performanța campaniilor.

Setați obiective de campanie

Puteți alege obiectivele pentru campanie pe baza acțiunilor pe care doriți să le efectueze clienții. De exemplu, puteți opta pentru creșterea vânzărilor, generarea de clienți potențiali sau creșterea notorietății mărcii. Dacă alegeți să folosiți obiective, Google Ads oferă recomandări de funcții și setări care vă pot ajuta să le îndepliniți. Desigur, toate setările și funcțiile campaniei vă sunt disponibile, indiferent de obiectivele pe care le alegeți acum, astfel că le puteți modifica oricând.

După ce începe difuzarea anunțurilor, veți primi rapoarte pentru a afla ce rezultate dau și veți putea face ajustări în consecință. În plus, puteți crea anunțuri diferite, pentru a afla care dintre acestea dă cele mai bune rezultate.

Sfat

În loc să creați anunțuri, cuvinte cheie, grupuri de anunțuri și campanii noi de fiecare dată când doriți să vă îmbunătățiți contul, puteți să le copiați. De exemplu, puteți să copiați o campanie existentă pentru a o folosi ca șablon pentru o nouă campanie sau să copiați o listă de cuvinte cheie dintr-un anumit grup de anunțuri în altul, ca bază pentru crearea listei de cuvinte cheie a noului grup de anunțuri.

Urmăriți clicurile, afișările și rata de clic

Pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu urmărirea datelor pentru anunțurile difuzate în Rețeaua de căutare, vă recomandăm să monitorizați clicurile, afișările și mai ales rata de clic (CTR) a anunțurilor și a cuvintelor cheie. Rata de clic (CTR) este procentajul de utilizatori care au dat clic pe anunț după ce l-au văzut. Aceasta indică dacă anunțurile și cuvintele cheie sunt atractive pentru utilizatori. Aceste statistici sunt afișate în tabelul cu statistici al contului. Dacă nu le vedeți, dați clic pe butonul Coloane și selectați coloanele pe care doriți să le activați.

Fusurile orare și monedele

Dacă fusul orar din noua dvs. țară de export este înainte sau în urmă, setați-vă contul la fusul orar local. Iar dacă nu veți putea accesa contul în weekenduri sau în vacanțe, folosiți regulile automatizate din Google Ads. Pentru a evita fluctuațiile valutare, se recomandă să plătiți facturile în moneda locală.

Opțiunea dinamică

Alegeți opțiunea de Căutare dinamică Google Ads și veți avea o acoperire constantă și bine direcționată a site-ului, pe toate piețele globale pe care vreți să intrați, fără să creați liste lungi de cuvinte cheie pentru fiecare gamă de produse și fără să vă modificați site-ul. Anunțurile dinamice afișate în rețeaua de căutare se bazează pe scanarea textului site-urilor dvs. existente și se difuzează pe Google când un utilizator introduce un termen de căutare care se potrivește cu site-ul dvs. Acestea funcționează cel mai bine pentru site-urile cu pagini de destinație cu volum mare sau bogate în conținut și pentru conținutul de site care nu este actualizat frecvent.

Linkuri utile

6 Surse