Vaya Life se bucură de o creștere globală de 30 % a vânzărilor de cutii pentru alimente

Cum compania creatoare de cutii premium pentru alimente a colaborat cu Google pentru a-și extinde acoperirea internațională

Obiective

  • Să sporească gradul de cunoaștere a mărcii
  • Să sporească numărul de vânzări

Abordare

  • A creat un plan de intrare pe fiecare piață internațională nouă
  • A implementat produsele Google corespunzătoare pentru a-și atinge obiectivele

Rezultate

  • O creștere de 30 % a vânzărilor pe piața internațională
  • Vânzările directe constituie 45 % din vânzările totale ale companiei Vaya Life
  • Rata de clic a fost îmbunătățită cu 4,5 % pe piețe precum cele din Malaysia și Hong Kong

Vashist Vasanthakumar a înființat Vaya Life pentru a revoluționa produsele de zi cu zi, cum ar fi cutiile pentru alimente, folosind un design de renume mondial și o producție de calitate înaltă. Deși lansarea a avut loc în India, cutiile sale premium pentru alimente au început să fie vândute în țări precum S.U.A., Singapore, Malaysia, Hong Kong, Filipine, Indonezia, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda și Australia. Grupul demografic vizat de Vaya Life este alcătuit din lucrători profesioniști cu vârste cuprinse între 25–54 ani. În august 2016, pentru a se extinde în continuare la nivel internațional, compania a folosit Google pentru a spori vânzările și gradul de cunoaștere a mărcii.

Scopul companiei Vaya Life a fost să sporească gradul de cunoaștere și volumul de căutări pentru cuvintele cheie referitoare la produsele sale, precum și să profite de acoperirea oferită de Google pe piețele vizate. Echipa de asistență Google a oferit companiei un plan pentru fiecare țară: date privind domeniul de activitate, concurența, canale Google potrivite pentru branding și vânzări, cea mai bună abordare și planuri complete pentru 3/6/9 luni. Vaya Life s-a lansat pe aceste piețe și s-a adresat segmentelor de public prin intermediul campaniilor inteligente în Rețeaua de display, anunțurilor pentru Cumpărături Google și YouTube.

Vaya Life a crescut volumul de vânzări pe piața internațională cu 30 %, în timp ce vânzările directe au crescut cu 45 % în totalul de vânzări. Piețele precum cea din Malaysia au înregistrat o creștere a ratei de clic de peste 4,5 %. Acum, 90 % din bugetul companiei Vaya Life este folosit pentru marketingul digital; jumătate este atribuit Indiei, iar jumătate este atribuit piețelor pe care activează compania la nivel global.

Vaya Life dorește în permanență să se extindă pe piețe noi. Compania se axează pe sporirea eficienței cheltuielilor Google, pentru a îmbunătăți rentabilitatea investiției. În plus, intenționează să folosească Google pentru a se extinde atât în Regatul Unit, cât și pe alte piețe europene. Momentan, compania dezvoltă produse noi, inclusiv pahare.

Produse Google folosite Căutarea Google Cumpărături Google Rețeaua de display Google YouTube

„Google oferă informații utile despre piețele noi în ceea ce privește interacțiunile consumatorilor din categoria respectivă, ceea ne-a ajutat atunci când am intrat pe piață. În cadrul pieței, Google este un partener potrivit, deoarece generează vizibilitate și achiziții ulterioare.” Vashist Vasanthakumar, fondator și director executiv, Vaya Life