Intercom se extinde rapid pe piețe noi cu ajutorul serviciilor de traduceri Google

Cum s-a extins compania pe piețe noi în care nu se vorbește limba engleză

Obiective

  • Să se extindă rapid pe piețe noi în care nu se vorbește limba engleză
  • Să evalueze într-un timp scurt cererea pentru produsele Intercom din străinătate în scopul extinderii rapide

Abordare

  • A folosit un serviciu de traduceri aprobat de Google pentru traducerea site-ului și servicii de localizare eficiente
  • Serviciile de traducere aprobate de Google au localizat anunțurile și paginile de destinație în cinci limbi noi pentru a testa cererea

Rezultate

  • Traficul plătit a crescut cu 25 %, iar noul trafic localizat a înregistrat o rată de conversie similară cu cea a campaniilor Intercom în limba engleză
  • Costul pe achiziție (CPA) a fost în medie cu 20 % mai mic pe piețele externe decât etaloanele pentru limba engleză
  • Intercom s-a extins rapid pe piețe noi care generau valorile uzuale ale conversiilor la un preț mai mic
  • Și-a crescut veniturile recurente anuale de la un milion la 50 de milioane de dolari în ultimii trei ani

Intercom, o companie de software pentru mesagerie cu sediul în Silicon Valley, a revoluționat comunicarea între companii și clienți încă de la înființarea ei în 2011. După ce a înregistrat o creștere de 400 % a veniturilor sale în 2015, Intercom a decis să se extindă pe piețe noi în care nu se vorbește limba engleză. Compania a folosit servicii de traduceri aprobate de Google ca să evalueze eficient cererea pentru produsele sale pe piețe noi din străinătate. În prezent, Intercom are peste 20.000 de clienți plătitori și o acoperire de peste un miliard de utilizatori finali.

Intercom avea deja mare succes pe piețele locale atunci când a decis să se extindă rapid pe piețele în care nu se vorbește limba engleză. Compania voia să evalueze într-un timp scurt cererea din străinătate pentru software de mesagerie online pentru aplicații, site-uri, e-mail și rețele sociale. Intercom lucra deja cu un manager de Conturi Google dedicat pentru a-și optimiza publicitatea cu plată. Așadar, folosirea unui serviciu de traduceri aprobat de Google1 părea următorul pas logic.

Tom Newton, director de marketing al Intercom: „Speram să avem acces la traduceri de înaltă calitate pe care nu le-am fi obținut la fel de rapid prin alte mijloace. Serviciile de traduceri Google ne-au ajutat să economisim timpul pe care l-am fi pierdut căutând alte agenții și testând calitatea oferită de ele.”

Intercom a solicitat companiei Google să organizeze servicii de traduceri și de localizare eficiente, astfel încât să poată intra rapid pe piețele externe, fără să caute și să încerce alți furnizori.

În plus, voia să afle dacă traficul generează valori similare cu cele de pe canalele țărilor în care se vorbește limba engleză și să compare costul pe achiziție al noilor piețe potențiale.

Serviciile Google de traducere și localizare au contribuit la localizarea eficientă a anunțurilor și a paginilor de destinație Intercom în cinci limbi noi pentru a testa cererea de produse ale companiei.

Rezultatele au fost uimitoare. Traficul plătit a crescut cu 25 %, iar noul trafic localizat a înregistrat o rată de conversie similară cu cea a campaniilor în limba engleză. Mai mult, un beneficiu neașteptat a fost o valoare CPA medie cu 20 % mai mică decât etaloanele pentru limba engleză.

Serviciile de localizare Google au făcut posibilă intrarea eficientă a companiei Intercom pe piețe noi care generau valorile uzuale ale conversiilor la un preț mai mic.

Făcând referire la serviciul de traduceri aprobat de Google, Tom a declarat: „Cel mai surprinzător a fost faptul că de la bun început, calitatea a fost foarte bună. Vorbitorii de limbi străine angajați la Intercom au verificat rezultatele și au făcut foarte puține modificări sau niciuna, ceea ce se întâmplă rar.”

Pe viitor, Intercom intenționează să identifice noi părți ale site-ului pe care să le localizeze în campaniile existente în alte limbi și a început deja o analiză a următoarelor regiuni în care s-ar putea extinde.

„Am fost plăcut surprinși când am primit rezultatele... Am reușit să publicăm foarte rapid conținutul localizat.” Tom Newton, director de marketing, Intercom


  1. Serviciul are eligibilitate limitată. Pentru informații suplimentare, luați legătura cu reprezentantul de vânzări dedicat.