Cum să alegeți cei mai promițători candidați

Examinați CV-urile folosind o abordare structurată pentru a găsi candidatul ideal

Dificultatea

CV-urile sunt utilizate de majoritatea solicitanților de locuri de muncă în toată lumea, iar examinarea lor este esențială pentru angajarea managerilor. Poate fi dificil să alegeți un candidat potențial pe baza unei coli de hârtie, dar CV-ul vă poate ajuta să evaluați eficient mai mulți candidați în raport cu calificările pentru locurile de muncă postate și să găsiți cel mai promițător talent internațional pentru piața respectivă.

Obiectivul dvs.

Folosirea unei abordări structurate și consecvente pentru examinarea CV-urilor în căutarea talentului internațional potrivit pentru compania dvs.

Aflați mai multe

Există numeroase aspecte pe care le favorizăm inconștient. Studiile sugerează că indicatorii subtili, precum nume, cluburi, adrese, școli, experiența profesională anterioară, rasa, statutul parental, statutul socio-economic etc., pot influența în mod inconștient așteptările și evaluarea unui candidat.1 Presiunea timpului poate, de asemenea, să determine favorizarea inconștientă și să afecteze procesul de luare a deciziilor.