Localizare simplificată

Traducerile eficiente sunt esențiale pentru localizare

Atragerea și păstrarea clienților este mai simplă dacă site-ul dvs. reflectă cu fidelitate experiența locală a clienților. Serviciile de traducere sunt esențiale pentru câștigarea fidelității și a încrederii clienților. Folosiți o soluție pentru traduceri ca să creați conținut localizat care îi va face pe clienți să se simtă ca acasă.

Proces simplificat de traducere

Datorită noilor colaborări între Google și parteneri de localizare de top, puteți beneficia de acces la serviciile de localizare pentru site-uri. Astfel, veți avea certitudinea unor traduceri eficiente pe site-ul, în aplicațiile mobile și în documentele companiei.

Este simplu. Folosiți platforma online cu gestionare proprie pentru a solicita traducerea sau evaluarea calității fișierelor dvs. de către traducătorii preferați de Google.

Serviciul de localizare a site-urilor dezvoltat pentru Google:

  • este o platformă online simplă cu gestionare proprie;
  • acceptă mai multe formate de fișiere;
  • oferă durate scurte de răspuns;
  • are prețuri competitive;
  • oferă traduceri de înaltă calitate.

Luați legătura cu un reprezentant Google specializat, dacă doriți să aflați mai multe despre această soluție pentru traduceri.

Google va stabili la libera sa alegere eligibilitatea dvs. pentru Servicii. Serviciile sunt oferite ca atare și pot fi anulate oricând de Google. Google nu susține, aprobă sau garantează performanța Serviciilor sau a platformei.

Se pot aplica termeni și condiții suplimentare. Oferta nu este valabilă în cazurile interzise prin lege. Compania Google nu va fi în niciun caz responsabilă pentru daunele care rezultă din sau au legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor sau a platformei.