Gândiți pe plan local ca să vă dezvoltați la nivel global

Studiile de piață stau la baza lansării cu succes pe o piață nouă

Oricât de tentantă ar fi intrarea pe o potențială piață nouă interesantă, este important să analizați înainte datele demografice, limba și cultura locală. Înțelegerea obiceiurilor noilor consumatori potențiali este o modalitate ideală de a câștiga încrederea lor și de a vă asigura că veți putea să depășiți concurența.

Când vine vorba de piețe noi, nu vă bazați pe noroc

Aveți o impresie bună în legătură cu o piață nouă? Excelent, însă nu vă bazați pe ea pentru a vă dezvolta afacerea. Un studiu de piață realizat înainte de extindere vă poate aduce beneficii enorme. Vestea bună este că niciodată nu a fost mai simplu să descoperiți pasiunile și lucrurile pe care le apreciază clienții de pe o piață nouă potențială.

Cu Market Finder puteți să explorați piețe potențiale și să aflați ce se potrivește companiei dvs. în funcție de prioritățile pe care le-ați stabilit. Instrumentul nu lasă nimic la voia întâmplării. Acesta vă oferă studiul de piață de care aveți nevoie pentru a ține pasul cu noua piață, de la tendințele principale ale consumatorilor la procentajul de utilizatori de smartphone-uri de pe piața vizată. Serviciul oferă detaliile minuțioase și analiza de care are nevoie afacerea dvs. Folosiți-l pentru a face un studiu referitor la bugetul disponibil pe cap de locuitor, vârsta medie și frecvența de utilizare a internetului pe noua piață potențială. Market Finder vă ajută să vă informați, să vă mențineți relevanța și să depășiți concurența chiar înainte să intrați pe o piață nouă.

Analizați bine opțiunile

Dacă oscilați între două sau trei țări în care să vă lansați și nu puteți decide, instrumentul Market Finder vă ajută să studiați și să stabiliți prioritățile privind piețele potențiale. Acesta folosește date din căutările internaționale pe internet ca să afișeze căutări de cuvinte cheie ale țărilor și estimări ale bugetului disponibil pe cap de locuitor, și evidențiază concurența pentru fiecare cuvânt cheie în funcție de piață și de limbă.

Adaptați-vă strategia digitală

Cu Google Analytics, veți deține controlul și veți putea să luați cu încredere decizii privind adaptarea site-ului, a strategiei de marketing sau a prețurilor, dacă este nevoie. Folosiți acest serviciu ca să aflați care sunt canalele de marketing prin care clienții au ajuns la site-ul dvs. și ce acțiuni au făcut aceștia înainte de a cumpăra. Dacă aveți o platformă socială pe noua piață, folosiți Google Analytics pentru a măsura succesul planului dvs. pentru rețelele sociale. În plus, puteți corela activitatea pe site cu performanța anunțurilor grafice, astfel încât să puteți difuza anunțurile performante pe web.

Ulric Jerome, director de operațiuni și partener al comerciantului de modă de lux Matchesfashion.com a declarat că Google Analytics a contribuit la extinderea globală masivă a companiei, afirmând că „fiecare țară are propria abordare digitală și singura cale spre succes este să asiguri adaptarea strategiei digitale la țările pe care vrei să te axezi”.

Analizați tendințele consumatorilor

Când intrați pe o piață nouă, merită să examinați tendințele consumatorilor. Dacă vreți să analizați tendințele privind dispozitivele mobile asociate cu produsul sau serviciul dvs., Market Finder vă poate oferi aceste informații. Instrumentul va afișa ratele de folosire a dispozitivelor mobile pentru orice piață, va indica frecvența de folosire a smartphone-urilor pentru achiziții și statistici privind activitățile online de pe smartphone-uri.

Sfat suplimentar: cum să alegeți o țară în care să vă extindeți compania

Folosiți Market Finder, un instrument digital complex pentru extinderea pe piața internațională, care permite companiilor să găsească clienți noi din toată lumea și să se pregătească pentru extinderea la nivel global. Pentru a începe, trebuie să adăugați site-ul companiei în instrument, iar acesta va afișa categoriile relevante pentru companie, urmate de piețele de export adecvate pentru categoriile respective de produse sau servicii. Instrumentul face o clasificare a țărilor bazată pe sumele licitate medii recomandate de Google Ads și pe datele importante provenite din surse precum Google, Banca Mondială, Raportul „Doing Business” etc.