A Manitobah Mukluks egy kis helyi piacról lépett ki a globális színtérre

Ismerd meg, hogyan használta egy kanadai őslakosok lábbelijeit gyártó manufaktúra a Google Ads szolgáltatást a globális jelenlét megszerzéséhez

Célok

 • Termékek globális exportja
 • Online kiskereskedelmi jelenlét a költségkeret korlátozottsága ellenére
 • A prémcsizmák alaposabb megismertetése
 • Globális márka építése

Megközelítés

 • Kicsiben indult, egyre nagyobb lépéseket tett a vállalkozás online beindítására
 • A Google Analytics, a konverziókövetés, a közösségi média, a Google Ads és a keresőoptimalizálási eszközök használata a vállalkozás promotáláshoz és a növekedéshez
 • Átfogó online platform a fogyasztók prémcsizmákról való tájékoztatására és az igény növelésére

Eredmények

 • Exportértékesítés több mint 45 országban az online áruházon keresztül
 • Egyszerű és hatékony mérések a közvetlen ROI alkalmazásával
 • A webhelylátogatások egyharmada Kanadán kívülről érkezik
 • Az online bevétel egyötöde Kanadán kívülről származik

Az őslakosok lábbelijeinek hiteles másolatait gyártó kanadai Manitobah Mukluks bővíteni akarta kicsiny, hagyományos prémcsizmákat és mokaszinokat készítő vállalatát a nemzetközi ügyfelek elérése érdekében. Kicsiben kezdték, korlátozott költségkerettel, de a gyártó a Google Ads, a keresőoptimalizálás és más megfizethető Google-eszközök segítségével létrehozott egy online kiskereskedelmi platformot. A Manitobah Mukluks ma több mint 45 országba exportálja kézzel készített prémcsizmáit és mokaszinjait.

15 év hazai értékesítés után Josh Fine, a Manitobah Mukluks vállalat vezető márkamenedzsere a kis, hagyományos vállalat online bővítése és a nemzetközi közönség elérése mellett határozott.

Noha a költségkeret korlátozottsága komoly problémát jelentett, és a komoly internetes jelenlét elérhetetlennek tűnt, a Manitobah Mukluks 2012-ben mégis elindította online áruházát, és megkezdte a Google Ads használatát.

Kicsiben kezdték, és egyre nagyobb lépéseket tettek a vállalkozás online beindítására – a vállalat olyan, megfizethető eszközöket használt, mint a Google Analytics, a közösségi média, a Google Ads és a keresőoptimalizálási eszközök, így promotálva és bővítve a termékeit és filozófiáját.

Josh a Google Ads használatával célozta meg a potenciális ügyfeleket, és a webhely segítségével ismertette meg az ügyfeleket a hagyományos prémcsizmákkal, életre keltve a prémcsizmák és mokaszinok tradicionális készítési módját.

„Mivel ilyen sok innováció létezik az e-kereskedelmi platformokon a kisvállalatok számára, a költségkeret töredékéből képesek voltunk megfelelő élményt nyújtani” – magyarázza Josh. „A világ legjobb e-kereskedelmi vállalatai által teljesített összetettebb marketingfeladatokat most a kisvállalatok is megcsinálhatják egyszerű eszközök, például a Google Ads használatával.”

A webhelynek köszönhetően a Manitobah Mukluks megoszthatta a cég filozófiáját, növelhette a márkaismertséget, és képes volt egy közös értékeket magukénak mondó emberekből álló globális hálózat elérésére. Fine szerint ez volt az eddigi legjobb döntésük.

„Ha már van egy online áruházad, akkor számos megfizethető eszköz áll rendelkezésedre, amelyek segítenek a vállalkozás promotálásában és arányos növekedésében – jelentette ki Josh –, beleértve az elemzéseket, a konverziókövetést, a közösségi médiát, a Google Ads szolgáltatást és a keresőoptimalizálást.”

Amellett, hogy Kanadán kívül a legnagyobb nemzetközi ügyfélbázisa az Egyesült Államokban van, a márka a leggyorsabban növekvő online használattal dicsekedhet.

„Az internet nélkül valószínűleg csak egy kis, helyi igényekre szabott terméket gyártó vállalat lennénk. Ehelyett azonban olyan emberek globális hálózatára találtunk, akik osztoznak cégünk filozófiájában, hatással kívánnak lenni az őslakosok közösségeire, és életben akarják tartani a hagyományokat .” Josh Fine, vezető márkamenedzser, Manitobah Mukluks