Lokalizáció könnyedén

A lokalizáció kulcsa a hatékony fordítás

Megkönnyíti az ügyfelek megnyerését és megtartását, ha a webhely hűen tükrözi a vásárlók helyi élményeit. A fordítási szolgáltatások használata kulcsfontosságú az ügyfelek hűségének és bizalmának kiépítésében. Használjon valamilyen fordítási szolgáltatást és hozzon létre lokalizált tartalmat, amelynek révén ügyfelei otthon érzik magukat.

A fordítás egyszerű, mint az egyszeregy

A Google vezető lokalizációs szolgáltatókkal kötött új partnermegállapodásának köszönhetően Ön is jogosult lehet a webhely-lokalizációs szolgáltatások használatára, amivel biztosíthatja, hogy webhelye, mobilalkalmazásai és dokumentumai is magas színvonalon jelenjenek meg a célnyelven.

Rendkívül egyszerű! Az online önkiszolgáló platformon keresztül kérheti, hogy a Google által preferált nyelvi szakemberek végezzék el fájljai fordítását vagy minőség-ellenőrzését.

A Google számára kifejlesztett webhely-lokalizációs szolgáltatás:

  • egyszerű, önkiszolgáló online platformon keresztül történik;
  • számos fájlformátumot támogat;
  • gyors teljesítési időt kínál,
  • versenyképes áron
  • kiváló minőségű fordítást kínálva.

Ha többet szeretne megtudni erről a fordítási megoldásról, vegye fel a kapcsolatot a Google képviselőjével.

A Google a saját belátása szerint dönt arról, hogy jogosult vagy-e a Szolgáltatások használatára. A Szolgáltatásokat a Google a „jelen formájukban” kínálja, és bármikor visszavonhatja azokat. A Google a Szolgáltatások és a platform teljesítményével kapcsolatban nem vállal jótállást, garanciát vagy kezességet.

További feltételek lehetnek érvényben. Az ajánlat érvénytelen azokon a helyeken, ahol törvénybe ütközik. A Google semmilyen esetben nem vállal felelősséget a Szolgáltatások vagy a platform használatából származó vagy azzal kapcsolatosan okozott esetleges károkért.