Kako izraditi sjajne videokampanje, 3. dio

Budućnost videokampanja: YouTube uvidi sada su još bolji

1 Pregled

Kako se način na koji korisnici pristupaju internetu i stupaju u interakciju s njime mijenja, tako Google proaktivno radi na poboljšanju YouTubea u svijetu prikazivanja videozapisa na mobilnim uređajima različitih zaslona.

2 Budućnost videokampanja

Nova generacija YouTube uvida i izvješćivanja

Novo rješenje za mjerenje u oblaku napredni je koncept za generiranje uvida YouTube oglašivača i zaštitu privatnosti i sigurnosti na Googleu i YouTubeu.

S ovim novim rješenjem oglašivači imaju pristup detaljnijim YouTube uvidima iz njihovih kampanja na različitim uređajima, kako bi mogli bolje razumjeti utjecaj kampanja na najvrjednije korisnike. Na primjer, proizvođač automobila mogao bi steći dubok uvid u to kako YouTube oglasi na različitim uređajima utječu na određenu publiku (poput prethodnih kupaca terenaca).

Poboljšani načini za dosezanje publike

Prilagođeno mobilnim uređajima

S trenutačno više od 75% pregleda YouTubea na mobilnim uređajima, važno je da prikazujete relevantne, korisne oglase na različitim zaslonima koje pokreću bolji načini mjerenja kampanja i da dosegnete ciljanu publiku na YouTubeu.

Ciljanje YouTube gledatelja na temelju njihove povijesti pretraživanja na Googleu

Drugi futuristički koncept jest omogućiti oglašivačima da YouTube gledatelje mogu ciljati i na temelju njihove povijesti pretraživanja na Googleu.

To omogućuje oglašivačima ciljati oglase na korisnike koji su pretraživali određeni proizvod ili uslugu. Na primjer, ako ste vlasnik maloprodajnih trgovina odjećom, mogli biste dosegnuti moguće korisnike koji su pretraživali ponude zimskih kaputa na Googleu i stupiti u interakciju s njima koristeći kampanju vlastite robne marke za zimsku odjeću u pravom trenutku.

Dosegnite korisnike najveće vrijednosti na YouTubeu putem uparivanja klijenata

Druga zanimljiva značajka omogućuje oglašivačima da upotrijebe podatke o korisnicima kako bi dosegli korisnike najveće vrijednosti na YouTubeu putem uparivanja klijenata. Na primjer, isti vlasnik maloprodajnih trgovina odjećom mogao bi doseći korisnike koji su se registrirali za primanje posebnih ponuda u njegovim trgovinama.

Korisne veze