Lokalizacija na jednostavan način

Učinkoviti prijevodi ključni su za lokalizaciju

Privlačenje i zadržavanje kupaca olakšano je ako vaša web-lokacija zaista odražava njihovo lokalno iskustvo. Prevoditeljske usluge ključne su za izgradnju vjernosti i povjerenja kupaca. Koristite rješenje za prevođenje kako biste izradili lokalizirani sadržaj zbog kojeg će se vaši kupci osjećati baš kao kod kuće.

Zaista jednostavan prijevod

Možda ćete, zahvaljujući novom Googleovom partnerstvu s vodećim tvrtkama za lokalizaciju, moći dobro iskoristiti pristup uslugama lokalizacije web-lokacije. Na taj ćete način osigurati učinkovit prijevod na svim web-lokacijama tvrtke, mobilnim aplikacijama i dokumentima.

Jednostavno je. Pomoću internetske samoposlužne platforme zatražite prijevod ili pregled kvalitete datoteka koje će izvršiti pouzdani Googleovi jezični stručnjaci.

Usluga lokalizacije web-lokacije razvijena za Google:

  • Jednostavna je samoposlužna internetska platforma
  • Podržava razne formate datoteka
  • Nudi brzo zaprimanje i vraćanje dovršenih zahtjeva
  • Ima konkurentne cijene
  • Pruža visokokvalitetne prijevode

Kontaktirajte Googleovog predstavnika ako biste željeli saznati više o ovom rješenju za prijevode.

Google će prema vlastitom nahođenju odrediti ispunjavate li uvjete za ove usluge. Usluge su ponuđene "kakve jesu" i Google ih može otkazati u svakom trenutku. Google ne jamči niti promiče funkcionalnost usluge ili platforme.

Mogu se primijeniti dodatni uvjeti. Ponuda nije važeća ako je zakonom zabranjena. Google ni u kojem slučaju nije odgovoran za štetu nastalu kao rezultat korištenja usluge ili platforme, niti za štetu nastalu u vezi s njihovim korištenjem.