Προωθήστε την επιχείρησή σας

Προωθήστε την εφαρμογή σας

Απόδοση αναζήτησης

Ερευνήστε σε βάθος την απόδοση λέξεων-κλειδιών στις επιλεγμένες αγορές

Οι κατηγορίες σας

{[category]}

Τομείς στρατηγικής μάρκετινγκ

Περιηγηθείτε στα θέματα σχετικά με το μάρκετινγκ, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία, οδηγούς και πόρους σχετικά με τους τρόπους διαφήμισης της επιχείρησής σας σε πελάτες παγκοσμίως.

strategy

Στρατηγική παγκόσμιου μάρκετινγκ

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό μιας στρατηγικής διεθνούς μάρκετινγκ, κατά την επέκταση της επιχείρησής σας σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Εξερεύνηση
analytics

Απόδοση επιχειρήσεων και μέτρηση

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάλυσης και μέτρησης των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την επέκταση της επιχείρησής σας σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Εξερεύνηση
payments

Συνεργάτες του προγράμματος International Growth

Δείτε τους συνεργάτες που υπάγονται στο πρόγραμμα Google Partners* και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε διαδικτυακές καμπάνιες μάρκετινγκ σε νέες αγορές.

Εξερεύνηση
search

Διαφημίσεις αναζήτησης

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη βελτιστοποίηση διαφημίσεων σε μηχανές αναζήτησης κατά την προώθηση της επιχείρησής σας στην παγκόσμια αγορά.

Εξερεύνηση
display

Διαφημίσεις προβολής

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους χρήσης των διαφημίσεων προβολής κατά την προώθηση της επιχείρησής σας στην παγκόσμια αγορά.

Εξερεύνηση
video

Διαφήμιση βίντεο

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους χρήσης διαφημίσεων βίντεο κατά την προώθηση της επιχείρησής σας στην παγκόσμια αγορά.

Εξερεύνηση
automation

Διαφήμιση εφαρμογών

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαφήμισης της εφαρμογής σας σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Εξερεύνηση