Τρόπος δημιουργίας εξαιρετικών καμπανιών βίντεο, μέρος 3/3

Το μέλλον των καμπανιών βίντεο: Η Google καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη λειτουργία των insights στο YouTube

1 Επισκόπηση

Καθώς αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο και αλληλεπιδρούν με αυτό, η Google καταβάλλει προσπάθειες προληπτικά, προκειμένου να βελτιώσει το YouTube, σε έναν κόσμο όπου οι χρήστες παρακολουθούν βίντεο σε οθόνες κινητών συσκευών.

2 Το μέλλον των καμπανιών βίντεο

Η επόμενη γενιά για τα insights και τις αναφορές στο YouTube

Μέσα στον επόμενο χρόνο, θα αναπτύξουμε μια νέα λύση μέτρησης βάσει cloud, η οποία πρόκειται να αποδειχθεί καινοτόμα τόσο ως προς τη δημιουργία insights για τους διαφημιζομένους του YouTube όσο και ως προς την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας στο Google και στο YouTube.

Χάρη σε αυτήν τη νέα λύση, θα έχετε πρόσβαση σε αναλυτικότερα insights στο YouTube από τις καμπάνιες που προβάλλονται σε διάφορες συσκευές, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα πώς οι καμπάνιες σας επηρεάζουν τους πελάτες που έχουν τη μεγαλύτερη αξία για εσάς. Για παράδειγμα, μια κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων θα μπορούσε να κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό πώς οι διαφημίσεις YouTube που προβάλλονται σε διάφορες συσκευές επηρέασαν ένα συγκεκριμένο κοινό (όπως τους πελάτες που στο παρελθόν αγόρασαν οχήματα SUV).

Βελτιωμένοι τρόποι προσέγγισης του κοινού σας

Προβολή καμπανιών σε κινητές συσκευές

Έχοντας διαπιστώσει ότι το 50% των προβολών στο YouTube προέρχεται πλέον από κινητές συσκευές, σας διευκολύνουμε σε ό,τι αφορά την προβολή συναφέστερων, χρήσιμων διαφημίσεων σε διάφορες οθόνες. Κατά συνέπεια, έχετε στη διάθεσή σας αποτελεσματικότερους τρόπους για τη μέτρηση των καμπανιών σας και την προσέγγιση του κοινού σας στο YouTube.

Στοχευση θεατων youtube με βαση το ιστορικο αναζητησης στη Google

Για πρώτη φορά στο YouTube, θα έχετε τη δυνατότητα να στοχεύετε τους χρήστες του YouTube με βάση το ιστορικό αναζήτησης τους στη Google, επιπλέον της ήδη υπάρχουσας δυνατότητας στόχευσης με βάση τις ενέργειές τους.

Έτσι, θα μπορείτε πλέον να στοχεύετε διαφημίσεις σε χρήστες που έχουν ήδη αναζητήσει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Για παράδειγμα, αν έχετε μια εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων, θα μπορούσατε να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες που έχουν αναζητήσει στο Google προσφορές για χειμερινά παλτό και να αλληλεπιδράσετε με αυτούς, προβάλλοντας την κατάλληλη στιγμή μια καμπάνια για τη δική σας επωνυμία χειμερινών ενδυμάτων.

Προσεγγίστε στο YouTube τους χρήστες που έχουν τη μεγαλύτερη αξία για εσάς, μέσω της Αντιστοιχίας πελατών

Επίσης, δημιουργούμε νέους τρόπους για εσάς, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα πελατών και να προσεγγίσετε στο YouTube τους πελάτες που έχουν τη μεγαλύτερη αξία για εσάς, μέσω της Αντιστοιχίας πελατών. Για παράδειγμα, η ίδια εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων θα μπορούσε να προσεγγίσει πελάτες που εγγράφηκαν για να λαμβάνουν ειδικές προσφορές οι οποίες ισχύουν στα καταστήματά της.


Χρήσιμοι σύνδεσμοι