Τοπικά προσαρμοσμένο περιεχόμενο

Οι αποτελεσματικές μεταφράσεις είναι αποφασιστικής σημασίας για την τοπική προσαρμογή

Η προσέλκυση και η διατήρηση πελατών γίνεται πιο εύκολη, όταν ο ιστότοπός σας αντανακλά την τοπική εμπειρία των πελατών σας. Οι υπηρεσίες μετάφρασης έχουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης των πελατών. Χρησιμοποιήστε μια μεταφραστική λύση, για να δημιουργήσετε τοπικά προσαρμοσμένο περιεχόμενο που θα κάνει τους πελάτες σας να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Μετάφραση τόσο απλή όσο το αλφάβητο

Ενδέχεται να μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε υπηρεσίες τοπικής προσαρμογής ιστοτόπων, χάρη στη νέα συνεργασία της Google με κορυφαίους συνεργάτες τοπικής προσαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε την αποτελεσματικότητα των μεταφράσεων στον ιστότοπο, τις εφαρμογές για κινητά και τα έγγραφα της επιχείρησής σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης, για να υποβάλετε αίτημα για μετάφραση ή ποιοτικό έλεγχο των αρχείων σας από επαγγελματίες του κλάδου που προτείνει η Google.

Η υπηρεσία τοπικής προσαρμογής ιστοτόπων που αναπτύχθηκε για την Google:

  • Είναι μια απλή, διαδικτυακή πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης.
  • Υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων.
  • Προσφέρει σύντομους χρόνους διεκπεραίωσης.
  • Έχει ανταγωνιστική τιμολόγηση.
  • Προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφράσεις.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη μεταφραστική λύση, επικοινωνήστε με τον εξειδικευμένο αντιπρόσωπο της Google με τον οποίο συνεργάζεστε.

Η Google θα καθορίσει κατά την αποκλειστική κρίση της αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις Υπηρεσίες. Οι Υπηρεσίες παρέχονται ως έχουν και υπόκεινται σε ακύρωση ανά πάσα στιγμή από την Google. Η Google δεν εγγυάται ούτε υιοθετεί την απόδοση των Υπηρεσιών στην πλατφόρμα.

Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις. Η προσφορά θεωρείται άκυρη, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες απαγορεύεται από τη νομοθεσία. Η Google δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν από ή σχετίζονται με τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών ή της πλατφόρμας.